31 jan. 2011

Snart helg

Va de är underbart att övertala sig själv om att det snart är helg, ledig 3 helger i rad nu ju och de ska bli såå underbart! Har lite funderingar på bowling till helgen o utgång, får kika på vilka som är på :)
Slipper sitta borta på jobbet mer nu iaf,så får sitta hemma o jobba igen till slutet av februari iaf då hemagenterna ska bort!

Men nu orkar jag inte skriva mer,ingen händelserik dag ändå. Imorgon ner till stan för att fika med Amina :)

30 jan. 2011

It's a dream

Vem försökte jag lura? Mig själv. Vilken idiot jag är!

Våldtäktsförsök + helgen




Det kan inte vara sant, man blir bara räddare och räddare på detta stället!
VÅLDTÄKTSFÖRSÖK utanför mitt lägenhetshus.
Mamma slänger upp dörren till mitt rum i lördags morses och undrar vad som har hänt, nyvaken som jag var flög jag upp ur sängen och undrade själv vad som hade hänt?
Mamma berätta att hela huset var omringat av poliser och tekniker,upp flyger jag och ut på balkongen. Det va så sant så, poliser,hundar,tekniker,avspärning runt hela huset!
Nyfiken som jag är tar jag på mig,(bakis som jag va) går ut med soporna vilket jag aldrig brukar göra i vanliga fall, möter en kille och frågar vad som har hänt. Han vet inte heller då polisen inte säger något, ser ett par skor i snön och killen säger även att det finns blodspår?
Upp i lägenheten igen, ringde BT för att se om dom fått hyss om detta då jag ej såg nått på deras hemsida. Då säger hon att det har varit ett våldtäktsförsök mellan 2 killar mot 1 tjej, nervöst lägger jag på luren och börjar undra vart jag ska flytta!
Vågar inte ens längre gå från bilen och till lägenheten,vilket inte är långt, måste ringa någon varje gång nu hädanefter. Livrädd och hjärtat slår 3 gånger så fort nu hädanefter..

Men i fredag var jag,Isabelle och Jenta på La Copita och åt, fick en fin drink som jag hade fullt upp med hela kvällen! Sen vidare ner till Tonic för att sedan ta oss till Harrys.
Hade en toppenkväll :)
Igår blev det först destination Sandared, sen destination Tranemo och därefter till krogen nykter (?) Hmmm...
Sen hem till min säng för att sova sisådär 5 timmar innan det var dags för jobb idag! Ögonen höll på att gå i kors i slutet,men nu äntligen slutat!
Har myror i brallan och vill hitta på nått :)

27 jan. 2011

asshole

Tänk va besviken man blir när det visar sig att en person är precis som alla andra,när man minst anade det och trodde personen var tvärt om, ytterliggare ett asshole!


Nu blir det sista avsnittet av O.C för denna dagen,fick reda på att jag jobbar dag imorgon istället för kväll,göttmos!
Förfest,käka på La Copita med tjejerna och sen utgång :)


Back to work



Tele2





Då var man tillbaka på jobbet idag,känns väl sådär och det blev inte bättre efter samtalet med Linus på Manpower. Ville gå över till Scandic istället men Tele2 var för nöjda med mig och ville inte släppa mig, men ska prata med en ansvarig imorgon och se om vi kan fixa det i alla fall..
Får väl fortsätta jobba här, till 20:00

26 jan. 2011

The O.C

Första säsongen av The O.C är genomtittat på 4 dagar, fastnat totalt i det nu när man bara har legat hemma!


Men imorgon är det andra bullar, jobb, vilket betyder att det inte blir allt för många avsnitt. Jobb torsdag,fredag och söndag nu.

Fredag blir det att ut och käka med Isabelle, Jennifer och kanske någon mer :)
Sen utgång och jag är totalpeppad! Lördag åker jag till Jennie, ska bli awesome!

Nu åka till affären snabbt och köpa nått onyttigt, sen blir det bara lugnt!

Good day

Dagen har varit kanon! Åkte ner till stan och mötte upp Isabelle,tog en fika på Orion och sen upp till Pistolero för piercing :)
Här har ni resultatet.


Efter det åkte vi vidare till knalleland för litelite shopping,sen vidare till tranemo för att umgås lite :)
Kanondag och jag har mått bra hela dagen! Imorgon blir det jobb igen, över 1 vecka sedan nu..

Nu ska jag soooova, nattinatti

25 jan. 2011

I'm feeling good!

Ska ner till stan och träffa Isabelle nu,ta en fika och sen upp till pistolero för en ny piercing :) Antingen överläppen eller näsan,blir en överraskningsbild här sen!
Blir nog knalleland en sväng också, och kanske Isabelle om hon vill med :)

24 jan. 2011

På bättringsvägarna!

Hejhopp, känner mig liiite glad och liite piggare idag :)
Hemma imorgon också men antagligen tillbaka på jobbet på onsdag!
Ny piercing och lite shopping får de bli i veckan :) Annars händer det väl inget mer förutom jobb.

Hoppas på en underbar helg då man satt hemma hela helgen som var, utgång eller nått skojj på fredag? Och lördag åker jag till Jennie Kommer bli kanon och som jag längtar,men du får fan inte få mig till att lipa,det har jag sluppit ganska bra faktiskt! But good luck with that.. haha

Nä, lite tv-tittande och sen dyka ner i sängen för The O.C avsnitt. Ska kolla igenom alla säsonger då jag ej har följt det.
Pusselipuss

22 jan. 2011

Gå in i väggen..

Nej, jag vill inte. Men det är alltid lika jobbigt att gå att lägga sig i en tom säng! Man ska aldrig bli rädd för att bli "ensam",för man blir aldrig det. Man har sin familj,sina vänner och det kommer nya. Men det är så svårt när man tillbringat i stort sett 2 år tillsammans med någon,man har delat sitt liv med någon så länge. Och jag vill så gärna höra av mig,men du är inte värd det,tyvärr. Mamma och syster skulle bli så besvikna på mig,så arga för att jag gör mig själv ledsen igen när dom vet att jag kommer bli sårad igen..

Behöver min Jennie också,min andra-syster! Läser du bloggen så är du som en syster för mig and I Love You!


Nu ska jag ta och sova en sväng,vakna imorgon och se om jag mår bättre för lite jobb. Annars blir de vårdcentralen på måndag,vill inte mer! NattiNatti

Sovdags snart igen...

Känns knappt någon idé att skriva här då mina dagar bara är händelselösa just nu :P
Sjuk,sjuk,sjuk.. Men börjar känna mig på bättringsvägarna,hoppas det är rätt!
Känns inte ens som helg när man bara har suttit hemma,okej om man hade haft någon att mysa med men inte ens det. Men vafan jag behöver ingen!
"Jag lever hellre singel hela mitt liv än att bli sårad på det sättet igen".
Men så man saknar närheten,tom så man har en kudde bredvid så nu för att känna att nått finns bredvid en.. Men nä,det fanns nog inget som kunde rädda vårat förhållande längre, har inte haft sådär jätte ont av detta faktiskt men såklart man saknar vissa grejer. Även om jag hatade dina sms,dina svar så älskade jag fortfarande att få dom från dig! Även om det gjorde mig argare och argare så fick jag aldrig nog.
Minns när jag gav dig rosor,när du inte va hemma, som en överraskning. Minns våran resa till Göteborg tillsammans,minns när jag gav dig nallebjörnen så du kunde titta på den och tänka på mig. Allt detta är bara minnen och vi kommer aldrig få några mer minnen tillsammans..

Nä slutbabblat på mig,men skönt att skriva av sig och det är ju därför denna bloggen finns :)

20 jan. 2011

Sjuk,akuten,sjuk

Fyyya säger jag bara!
Började med att jag fick magsjuka vid 23 tiden i måndags, efter 1-2 timmar fick jag såna kraftiga magsmärtor så fick åka upp till akuten. För Många vita blodkroppar vilket tyder på en kraftig maginfektion. Va på akuten i över 5 timmar, hem och sova. När jag väl vaknade hade även mamma och syster fått magsjuka men inte magsmärtorna. Så jag och mamma sov hela dagen,precis hela dagen,och sen vidare till sängen för att sova för natten..
Igår mådde mamma bättre men inte jag, har ingen ork,kan knappt äta fick i mig 1 macka igår ungefär och idag likadant fast typ 5 skedar youghurt o musli. Har fan ingen kraft,orkar knappt ta mig mellan vardagsrummet och sovrummet! Vill bara bli frisk, nu nu nu nu! Måste verkligen jobba också, varit sjuk för mycket!

Nu har jag ingen kraft kvar att skriva mer så ska väl fortsätta kolla på tv och må sämst.

17 jan. 2011

Wiiiie happy Andrea :)

Precis slutat jobbet,nu ska jag ta mig i kragen och damsuga o torka golven, sen duscha ! :) Sen vill jag hitta på något, måste hända nått !! :)

Hörs ikväll ^^

16 jan. 2011

Kanonbra helg!

Då var helgen över och jag har haft en helt underbar helg,inga tankar ingenting, bara kunnat vara mig själv! :)

Kom hem från Ville Vegas Nilsson's dop precis, fadder och moster är man till den sötaste killen :)

I fredags blev det utgång med vänner från Tranemo, lite kaos men lite får man ju tåla! Men hade en rolig kväll!

Lördags blev det förfest hos mig och sen vidare till tonic, fantastiskt rolig kväll!
Det hände en sån rolig och klockren grej,när vi gick från tonic stog en polisbil på vägen,då säger jag:"Inga mer poliser för denna helgen,räckte för igår" Självklart kommer Oskar bakom mig och trycker upp mig mot polisbilen på skoj! Ut kommer 3 eller 4 polise och frågar vafan vi håller på med :P Där sket det sig,fler poliser!! På Mc donalds blev det inte bättre,men där slapp vi undan ^^, Men ja, helgen har varit kanon och ett stort tack till er som gjorde den det!

Nu är det söndag och det betyder bingolotto och onyttigheter,niiiiiiice.
Ny arbetsvecka imon,inte okej! Börjar 06:45 hela veckan :(

15 jan. 2011

Kvällen som varit

Blev utgång till slut ändå :) Kvällen blev väldigt bra, tack alla som gjorde den det!
Sen finns de ju såna riktiga irritationsmoment som är så jävla fulla,små, och äckliga skabb som man inte bara tål. Sa till vänligt men gav sig inte, då ger sig inte Andrea heller :P Slutade med polisen, men åkte som tur var taxi hem i slutändan :)
Nu ska jag sova, ut till syster m.m imorgon! Godnatt <3

13 jan. 2011

Dagen som har gått

Att det är så härligt med sovmorgon! Men nästa vecka blir de fan inte de,börjar 06:45 :/
Jobbdatorn fungerade inte idag heller så släpade med mig hela skiten till jobbet för en hel ominstallation,när jag väl kom hem va de ett program som inte fungerar,men som måste fungera för att nått ska fungera! Slänger den snart i väggen :( Åker inte dit med den imorgon igen,får isf bli på måndag om det inte går att fixa hemifrån..

Har värk i hela min kropp också efter skidresan,det va inget bra dedär.. Känns lite som bortkastade pengar också för det som har hänt nu efteråt! Hm, löning snart hoppas jag!

Imorgon är det helg, jobb till 20:00 först bara, sen hem och göra iordning sen med Jenta och sen utgång :) Kaaaaanske lördag också med Jossa ^^

Ska ladda ner någon film nu,vet dock inte vilken så har ni förslag så skriv! :)
Godnatten

Spontant besök på Harrys med flickorna

När jag satt på jobbet frågade mina flickor om jag ville hänga med och äta på kinarestaurang. Det tackade jag ju såklart inte nej till, allt för att få komma ut och hitta på nått och få umgås!
Men det blidde inte kina,utan det blidde Harrys ist,lika gott det :) Tack tjejer <3

Så nu ligger jag mätt och belåten i sängen, ska testa jobbdatorn imon innan jag börjar också och se om den vill sammarbeta lite med mig så jag kan sitta hemma och jobba!
Nu blir det snart sänga (som Jenta hade sagt) hahahha, va fick ja det ifrån xD Men de va så Jenta,right? tihi ;D
Kanske utgång på fredag också!

God Natt

12 jan. 2011

morgonmys

Så skönt att kunna ligga kvar i sängen utan att känna att man har bråttom upp :) Men nu får jag allt ta mig upp och äta och göra iordning mig för att sen åka bort till jobbet och jobba 5 timmar. Till helgen vill jag hitta på nått,på fredag iaf för på lördag är de fix innför Villes dop som är på söndag! Får se vad det blir :)
Nu ska jag iaf gå upp o fixa o trixa,hoppas alla får en bra dag för det ska jag ha!

11 jan. 2011

Kvällsinlägg

Sabina har gjort min blogg lite snyggare och fräschare nu, då kanske man blir lite piggare på att blogga också!

Satt och jobbade innan, tills att våra jobbdatorer börja krånglar och vi inte fick jobba mer :P Fick ta komp och förlora pengar ist.. Så det blev att åka ner till stan med mami ist och köpa dop present till Ville, det blev ett Lasse Åberg glas och sen lite kläder :)



Lasse Åberg,1a glaset.

Imorgon måste jag bort till kontoret och jobba, kan vara lite skönt att komma ut lite också även om man inte direkt känner för det just nu. Men det gör allt bättre, bara man väl kommer iväg!
Nu ska jag lägga mig i sängen snart och kolla på en film!

Segaste dagen

Man blir så seg när man börjar sent,men ack så skönt det är att inte behöva ha panik till jobbet! Låg kvar i sängen in i sista minut idag,åt till och med frukost och kollade på film i sängen,men det va jag värd! :)
Har massa blandade känslor idag, både ledsamhet och tron på att allt kommer att bli bra till slut. Säger till mig själv att det får ta sin tid,men att det ska bli skönt när allt klarnar och man inte har nått tungt på axlarna längre!

Skriver kanske senare ikväll igen,jobbdatorn har krånglat endel nu men verkar som den mår bra nu igen så får väl jobba till 20:15 nu då!

10 jan. 2011

it's time..

It's time to open my hands and let you go,and the same for you,open your hands and let me go

Efter att kämpat i 2 år nu och du har gjort valet igen så är det dags att släppa allt för gott nu,det är riktigt tungt,ensamt och ledsamt. Att tvivla på varandra hela tiden leder ingenstans,har det inte löst sig vid detta laget så kommer det aldrig att lösa sig. Livet går vidare och jag hoppas verkligen du hittar någon som passar dig,och tänk riktigt på om det är den rätta du träffar,önskar dig all lycka! Du vet att du betyder så himla mycket för mig,men är vi inte lyckliga så fungerar det inte.. Vi får hoppas att detta är det rätta vi gör,på ett sätt önskar jag att vi inte känner varandra nu, så jag kan träffa på dig en annan dag och lära känna varandra från hela första början igen börja om på ruta ett. Känner att detta kommer bli väldigt tufft, men tyckte det blev för orättvist det du gjorde,det var inte snällt och det tog knäcken på mig! Har varken tid eller ork med mer sånt här,ingen av oss har det och vi gör oss bara illa båda två. Vänner kan bli svårt att bli,tror inte någon av oss kommer kunna hantera det på ett bra sätt,isf får det gå en bra tid för att jag ska kunna prata med dig som en vän. Känns som att jag kan skriva i en evighet bara för att inte få bort tankarna på dig,men det går inte. Jag måste sköta mitt nu,ta hand om mig själv,må bra,sköta jobbet.

Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta,glöm aldrig det!