30 jan. 2011

Våldtäktsförsök + helgen




Det kan inte vara sant, man blir bara räddare och räddare på detta stället!
VÅLDTÄKTSFÖRSÖK utanför mitt lägenhetshus.
Mamma slänger upp dörren till mitt rum i lördags morses och undrar vad som har hänt, nyvaken som jag var flög jag upp ur sängen och undrade själv vad som hade hänt?
Mamma berätta att hela huset var omringat av poliser och tekniker,upp flyger jag och ut på balkongen. Det va så sant så, poliser,hundar,tekniker,avspärning runt hela huset!
Nyfiken som jag är tar jag på mig,(bakis som jag va) går ut med soporna vilket jag aldrig brukar göra i vanliga fall, möter en kille och frågar vad som har hänt. Han vet inte heller då polisen inte säger något, ser ett par skor i snön och killen säger även att det finns blodspår?
Upp i lägenheten igen, ringde BT för att se om dom fått hyss om detta då jag ej såg nått på deras hemsida. Då säger hon att det har varit ett våldtäktsförsök mellan 2 killar mot 1 tjej, nervöst lägger jag på luren och börjar undra vart jag ska flytta!
Vågar inte ens längre gå från bilen och till lägenheten,vilket inte är långt, måste ringa någon varje gång nu hädanefter. Livrädd och hjärtat slår 3 gånger så fort nu hädanefter..

Men i fredag var jag,Isabelle och Jenta på La Copita och åt, fick en fin drink som jag hade fullt upp med hela kvällen! Sen vidare ner till Tonic för att sedan ta oss till Harrys.
Hade en toppenkväll :)
Igår blev det först destination Sandared, sen destination Tranemo och därefter till krogen nykter (?) Hmmm...
Sen hem till min säng för att sova sisådär 5 timmar innan det var dags för jobb idag! Ögonen höll på att gå i kors i slutet,men nu äntligen slutat!
Har myror i brallan och vill hitta på nått :)

2 kommentarer:

  1. Ja, man slutar aldrig förvånas.... fyfan vad grym, förstår om du är orolig!

    Vart är detta jävla samhälle påväg ?? UTFÖR!
    Jag är glad att jag bor på landet som jag gör, men det kan likaväl hända här med....vart ska man känna sig trygg? Inte ens polsen kan svara på det... sådana här saker gör mig förbannad & här ska man föda ett barn till detta liv...

    SvaraRadera
  2. Jadu säg mig det :P Men Göta är sjukt!

    SvaraRadera

Något på hjärtat?