28 apr. 2010

Onsdag

Godkväll, precis hemkommen från praktiken, kvällsjobb denna dag. Så nu är man ganska så sliten, ont i kroppen osså :/ Upp 06:30 imon för en ny dag på praktiken och sen iväg o jobba på kvällen, fan va duktig jag är ! På fredag ska jag vara i husfruavdelningen, sååå skönt, tro de eller ej, men tiden går så mycket fortare när man är där, så gött på en fredag ! Värdshuset på fredag då antagligen, men först kolla kortegen med Sven och co.

"-Nina; Du tänker ganska mycket på det va?"
-Jag; Eh ja, tyvärr ! Jag vill inte, jag vill asså inte mer !"
Gråten sitter i halsen ungefär varje dag, varför ska det vara så? Jag varken vill eller orkar mer, och man känner att man inte vill prata med någon om sina problem heller och låta folk lyssna på det.. På ett sätt önskar man att man aldrig hade träffats, då hade man aldrig mått så här heller. Kommer jag någonsin glömma? Kommer jag någonsin bli kär igen? Vågar jag bli kär igen? NEJ!

27 apr. 2010

Tisdag

Varit vääldigt dålig på att uppdatera nu, men ibland orkar man bara inte och ibland vill man bara skriva av sig en massa.

Har praktik nu, på Scandic Plaza Borås :) Helt okej ändå, lite drygt ibland bara, men får man nått att göra så rullar de på ! Så nu är jag inne på min 4e vecka, så denna veckan och 4 veckor till där efter. Sen kommer balen och studenten :D

Gjorde även om min navel piercing idag, nu ska ja inte ta ut den fören den har läkt !

Nu ska jag ladda ner några filmer och sen sova, upp imon o bort till skolan för att beställa hem löshåret till balen och studenten ! :) Sätta i det någon gång nästa vecka.
Nattinatti

19 apr. 2010

Måndag kväll

TröttisAndrea nu, ska sova. Det är ensamt, riktigt ensamt, men jag ska klara det ! Jag ska klara det, jag ska vara stark !!!

Måndag

Olyckligt kär

Mormor, bli frisk nu ! :(

18 apr. 2010

Söndag

Helgen har bara rusat förbi!
I fredag var jag hos Ida en sväng med lite folk sen åkte ja hem o la mig vid 11 tiden ungefär, ganska skönt ! :)
I lördags åkte ja ut till Limmared för att lämna mami på jobbet o därefter upp till sven. Vid sisådär tio halv elva tiden fick vi för oss att vi skulle åka ner till Falkenberg, jajjemen ! Va nere runt halv tolv, tolv tiden, drack och sen gick vi o la oss :P Dessa pojkar har massa konstiga ljud för sig när dom sover, inte lätt !
Hemfärd, stannade o käka på värdshuset och sen iväg till Tranemo en sväng och sedan in till stan för att gå på bio med lite folk, mys!

Nu väntas en hel vecka med praktik och jobb igen, suck säger jag bara, men tiden går fort, nu är de ju bara 6 veckor kvar på praktiken xD
Till helgen blir de pubkväll med jobbet och långpromenad, massa alkohol innebär detta.
Natti natti nu !

15 apr. 2010

Onsdag

Hallå ?! Det känns som torsdag idag :( Inte bra !
Menmen, imorse var de precis som att någon hade slagit nått i huvudet på mig, va suuuper trött även när jag ställde klockan på 10:00. Gick o la mig igen o gick inte upp fören 12:00 ist, lika trött då :P Iväg till praktiken iaf, lite små drygt är det eftersom man knappt får göra nått nu i början, såå mycket man måste lära sig först och främst. Men imon och på fredag ska jag vara i husfruavdelningen (städ). Ska bli ganska så kul iaf, kul och städa hotellrum, roligare än att städa hemma xD
Så börjar 09:00-15:00 nu båda dagarna, så ganska så skönt :)
Nu ska jag sooova, natti natti !

13 apr. 2010

Tisdag

Tröttis-Andrea idag... Började praktiken 08:00 idag och slutade 15:00. Direkt när jag slutade gick jag till Petra's skönhetsvård för att boka tid för soldusch och sminkning till balen :)Efter det gick jag till H&M och köpte en sjal(?) till balen också, ska se så allt ser bra ut tillsammans nu bara ! Sen hem en snabbis och sen iväg till jobbet, gick sådär...

Det är svårt att försöka lämna den man en gång har älskat och den man älskar, det är riktigt svårt att släppa taget! Man kämpar och man kämpar men det går inte, betyder det något eller är det bara att det är jäääkligt svårt?! Man har sårat varann hit och dit och inget av det löser problemen, jag blev riktigt besviken faktiskt. Har visat av hela mitt hjärta att jag verkligen vill ha dig, men sen är det precis som att man får en smäll tillbaka. Man har förlorat den man älskar helt enkelt, it sucks !

12 apr. 2010

Tisdag

Blev ingen praktik idag, men kom iaf iväg till jobbet, där det gick skit !
Imon ska ja iväg till praktiken och jobbet iaf.
I helgen åker vi förhoppningsvis till Sven's stuga i Falkenberg, otroligt skönt att bara komma iväg en helg, inte vara på samma ställe hela tiden :)

11 apr. 2010

Söndag

Nyvaken ungefär.. Vaknade kl 17:00 idag typ, mådde och mår inte så jättebra, inte igår heller.. Så gick upp och duscha, och nu ligger ja i sängen igen. En liten uppdatering av helgen;

Fredag: Blev att åka ut till Tranemo, tanken var att vi skulle spela brännboll, men de blev inte allt för mycket av det :P Började dricka och inga spännande grejer hände ändå ^^ Åkte hem till Stoffe och Jennie och sov ist, ska ge dom en present någon gång för att dom är så gulliga o låter mig sova där :)

Lördag: Vaknade runt 10 tiden, ringde Pernilla och kollade om vi skulle äta frukost på Fike't :) Men helt plötsligt ringer svenning och frågar om ja kan hämta honom och Viktor i Svenljunga. Så då blev det att åka dit först och sen till Fike't. Dit kom även Vickan sen, va kul och träffa dom igen, va så länge sen :) Sen blev det att åka till sven o dom igen, ytterliggare en sväng till Svenljunga, dock körde ja svens bil denna gången, hahah ;P Hämta öl och sen hem till Sven, där blev det mat och sen vidare till Viktor där han skulle göra i ordning sig. Iväg till Niklas där kvällen slutade med att folk drack och jag va nykter :)

Jag ångrar att du kom in i mitt liv och att vi träffades, det har förstört så mycket i mitt liv just nu!! Ångrar mig nått så otroligt!! :(

8 apr. 2010

Torsdag kväll

Sängen är min bästa vän !
Jobbet gick sådär, helt okej ändå eftersom de är pisskort nu. Blev suuuper trött i slutet, ville bara krypa under bordet o sova lite, men nu äntligen fick ja komma till min säng :)

Big girls don't cry, psst. Jag kan fanimej de, men vill inte ! Vill ha ljusa tider nu och inte mörka, vill att allt ska gå bra och bara vara på min sida för en gång skull, vill vara lycklig !

Torsdag

Tjooho, har beställt min studentklänning nu. Denna blev det :)





Igår blev det Tranemo och massa bus med Sofie först :)Sen åkte vi till Eric och drack lite och sedan vidare på nya äventyr. Hem till Eric och där blev ja väldigt pigg, han fick inte sova, mohaha ^^ haha, började laga mat vid halv 4 på morgonen och sen raka vägen ner i sängen.
Nu ska jag åka och jobba, taggad faktiskt :)

Haha ja Eric han kunde inte riktigt hålla sig, oh va ja skratta ! Men makaronerna blev goda :D hahah

7 apr. 2010

Onsdag

Godmorgon !

Igår blev det att åka ut till Tranemo med Nina, hämtade upp Sofie i Limmared och ut till Tranemo. Åkte till vindskyddet där vi kämpade för att få fart på en eld, men gick inte allt för bra va... Men till slut efter många om och men ! Blev att sitta där någon timma och tjata massa skit och sedan brumma hem. Så nu luktar man gott! Ska hoppa in i duschen snart tänkte jag, luktar massa eld !

Väntar även på svar från Eric om vi får låna hans stuga i Varberg, skulle vara sååå härligt verkligen ! Bara umgås och dricka med lite folk :)
Nu ska jag hoppa in i duschen, puss & pill

5 apr. 2010

Måndag

Tog påsklov idag iaf, skönt ! :) Får se om det händer nått nu under veckan, förmodligen inte... Ska kolla på Johan Falk och mysa med mig själv, ogilla..

Jag har förklarat och gett all min kärlek till dig, kan inget mer göra, jag är ledsen. Avundsjukan tyder ju bara på att det fortfarande finns något där, men vi kommer absolut inte komma någonstans om vi ska fortsätta så här.
Jag har gett hela mitt hjärta till dig, flera gånger, och jag är ledsen om inte det räcker till.. Gör så ont att veta om att man på ett sätt inte räcker till, för när man verkligen har gett allt, verkligen allt och inget hjälper, då står man här helt tom till slut. I över 1 år har jag kämpat för dig.
Hur orkar man egentligen ? Betyder det att man verkligen tycker om och är super kär i en person ?

4 apr. 2010

Söndag

Ojoj, fy vad dålig jag har varit på att uppdatera märkte jag ! Men nu i helgen har jag absolut inte haft någon tid och i veckan så har jag varit på tok för trött :P
Men helgen nu då, den började ju i torsdags, så det blev lite drickande hos Sofie (dancewomen), trevligt :)
Vidare till fredagen, party ! Åkte ut till Fanny och Anton, hann vara där typ 2 min tills vi skulle dra vidare, minns inte va han hette som vi skulle till meeen. Där blev det iaf ölspelet och man gick därifrån lite rund om fötterna. Ner mot "centrum igen" haha, där vi gick till Emil, massa folk och mer alkohol ! :) Till slut slutade det med att jag var kvar där själv med folk som ja knappt aldrig har pratat med, eller träffat innan men knappt pratat med så, men det va trevligt de med ! :)Sen vid 03.00 somnade jag snabbt o skönt hemma hos Jennie och Stoffe.

Vaknde upp med världens baksmälla, fyfan ! " Kan du streama lite wotten?" Hahahah, vad fick jag det ifrån ?! xD Det slutade med att ja äntligen fick mitt bubbelvatten såå :) Höhö
Sen vid 12:30 tiden åkte vi bort till Fiket för att käka frukost, där även Tranemo marknaden höll på, usch ! Tog mig ca. 30 min o få i mig en räkmacka (y) Men colan gjorde min dag tror ja !

Vidare mot Kinna för att hämta upp min bakfulla mami, hem och göra i ordning sig igen och sedan ut till syster och Erik. Påskmat och Mario kart (y)

Efter detta körde jag hem mami och sen vidare ut till Tranemo för nya äventyr, dock nykter.. Rackarns arg va ja också, fysatan säger jag bara för vissa människor !

Nu väntar ja på att Ida ska ringa upp mig, så ska jag kolla om vi ska luncha på stan, mys :)