30 mars 2010

Tisdag

Fyfasen rent ut sagt, sååå himla trött nu så jag vet knappt själv vad jag heter...
Så ovant att gå upp så tidigt och ovant att "jobba" en hel dag + mitt jobb på Citysälj.
Kunde inte koncentrera på för fem öre på kvällsjobbet idag, huvudet var helt slut och det gick bara jätte dåligt. Imon ska jag nog ta ledig, blir för mycket nu i början när man är ovan vid så mycket. Måste även plugga imon med, men efter praktiken kommer ja väl somna någon timma, så skönt !

Ska försöka vara nykter i helgen faktiskt, känner inte för att dricka eller göra något speciellt faktiskt. Nu ska jag krypa ner under täcket och hälsa på John Blund :)

29 mars 2010

Måndag

TröttTröttTrött
Första dagen på praktiken idag, ganska drygt, fanns inte så mycket att göra.. Så har inte direkt nått att berätta heller :P
Efter jobbet tog ja bussen hem, käka o la mig på soffan, somnade lite halvt. Och vaknade av att klockan va 17:00, snabbt iväg till jobbet där det gick skit ! Nu är jag jääkligt trött, men det är väl bara att kämpa mig.. Ska upp 05:45 imon, vill inte !!!! :( Praktiken 07:00-15:00. Jobba 17:30-21:00 = DÖD ! Får se om jag orkar jobba imon faktiskt.. Nu ska jag släcka lampan och krypa under täcket, god natt!

28 mars 2010

Söndag

Helgen är över och den har dessutom bara rusat förbi, uuh :/
I fredags var vi på Värdshuset, onyktertonyktertonyktert! Och en blå armbåge efter det + att jag var hemma 05:30 på morgonen..
Igår blev det nyktert efter 2 dagars festande, åkte ut till Eric, Kocian och Isac, körde dom till Kullaberg. Därifrån kom ja inte med min bil :/ Så norsken fick hämta mig och det blev övernattning i Tranemo.
Idag har vi fått hem bilen iaf, efter många om och men! Tur det finns människor som ställer upp :)

Imon börjar praktiken på 8 veckor, konstigt nog känner jag mig inte på topp för de :/ Tycker det ska bli kul och få lära sig, men det är nervöst och man är rädd för att göra fel o grejer. + att jag har sån press på mig eftersom jag jobbar mån-tors, kommer ju vara totalt död på kvällarna :(
Menmen, får hoppas första dagen går bra, önska mig lycka till eller håll tummarna för mig :)

26 mars 2010

Fredag

Hejoho !

Igår köpte jag skoooor, 3 par :) Helnöjd, kanonbra, så nu har jag ett par till studenten också! Dessa blev det;


Hur bekväma skor som helst, känns inte ens att det är klack :)


Jesus skor blev det också, bra till sommmaren ;)


Ett par klackskor också, bra till studenten :)

Sitter nu i skolan och har hotell, eller slutar nu, har gått igenom ett bokningssystem. Så snart är det mat som gäller, och sen ska jag hem och sova kan jag lova ! Ikväll vet jag faktiskt inte längre hur det blir, skulle till Värdshuset i Limmared, men det ska ju alltid vara nått krångel, åh usch ! Slutar säkert med att jag hamnar i Dalstorp ist, men nej ska försöka att inte hamna där.

23 mars 2010

Tisdag

Tjollahopptjollahejj !

Jaha 3 dagar närmare helgen då, känns alltid så skönt ! Imon kommer lönespecen också, ska bli intressant o se hur mycket man får på torsdag, mums :)
På torsdag är det Puls som gäller antagligen och på fredag intar vi Värdshuset i Limmared för att festa loss med goa människor,puss på det!
Nu blir det tv:n och kvällsmat sen hopp ner i sängen för imon är de skola och jobb som gäller!

22 mars 2010

Måndag

Out of my life? Jag vet varken ut eller in, hur kommer nått bli, hur vill jag? Vill jag out of my life eller vill jag fortsätta med detta..

Åkte ner till stan med mami idag, köpte ett par balhandskar, ett halsband, ett par örhänge och en tunika :)Tunikan ska jag åka ner och byta imon tror jag, till en svart ist.
Sen blev det duschen och sen iväg till jobbet iaf, gick hyffsat bra iaf, eller ska man jämföra med dom senaste dagarna nu så var det bra !
Nu sitter jag i sängen, ska krypa ner under täcket snart, upp 08:00 imon och iväg till skolan runt 09:00 tiden. Jobba med rapporten med Johänna :)

21 mars 2010

Söndag fort.

Jag vill inte vara kär, och jag ska snart sluta att vara det också.
Eller man vill ju vara kär, det är ju en härlig känsla men då ska det ju gå bra också.
Men när man väl sitter i skiten och den personen som man är så otroligt kär i har sårat en så brutalt hårt, just då vill man inget hellre än att bara gräva ner sig eller spola tillbaka tiden eller spola fram tiden.
Den första största kärleken också, det suger så hårt, vill bara glömma allt som har varit och allt som har hänt !
Och vill aldrig mer bli kär heller, aldrig ! För man blir alltid sårad på nått sätt, tänk då hur många mer gånger i livet man kommer bli sårad. Och man mår exakt lika dåligt varje gång.
Varför utsätter man sig för något sånt här egentligen, när man vet om att det gör så ont till slut?
Nu är allt över, eller ? Jag är fortfarande helt förvirrad och fattar ingenting av vad som händer eller kommer att hända. Men jag vill att allt ska vara över, jag har tagit emot tillräckligt med skit nu och nu orkar jag inte med det mer.
Ut med det gamla och in med det nya, det är väl så man brukar säga. Och de nya är att vara singel igen, det är även det bästa!
En vacker dag kommer jag väl bli kär igen, ha alla dom där mysiga stunderna tillsammans och allt, men det får allt dröja nu. Nu kommer snart sommaren och då är det singel som är det bästa :)

Söndag

Ligger fortfarande i sängen, man får göra det en söndag, det säger mamma! (Eller?) haha.
Det blev krogen igår ist, alla va dryga o tråkiga i Tranemo, så först upp på förfest hos Boman och sen ner till Puls för att dricka drinkar och shaka loss !
En helt okej kväll, kanske inte överdrivet kul, men helt okej ändå.
Ikväll känner jag för en såndär riktigt myskväll med massa kompisar, tacos, godis, chips, dricka och film, det hade varit något asså !

Börjar bli lite hungrig nu, vill ha frukost ! Äggröra står nog på listan, om ja kommer upp från sängen innan maten är klar då vill säga, brukar hända ibland faktiskt :P

20 mars 2010

Lördag

Äntligen hemma från jobbet, gick bra iaf :)
Igår åkte vi ut några till Mossebo där Kindblom hade party, nyktert för mig eftersom jag skulle jobba idag, va väl helt okej där men dock väldigt skönt att komma hem o hoppa ner i sängen o sova, tycker om mig stora säng ändå :)
Ikväll blir det nog lite Äntligen hemma från jobbet, gick bra iaf :)
Igår åkte vi ut några till Mossebo där Kindblom hade party, nyktert för mig eftersom jag skulle jobba idag, va väl helt okej där men dock väldigt skönt att komma hem o hoppa ner i sängen o sova, tycker om mig stora säng ändå :)
Ikväll blir det nog lite alkoholförtäring, för en gång skull ska jag nog dricka i Tranemo, händer inte allt för ofta !
Nu ska jag hoppa in i duschen, mami har någon konstig musik på här, hmm...
Ha en förbannat bra kväll, för det ska jag ha!

18 mars 2010

Torsdag fort.

Hade jag byggt upp hjärtat innan igen så det var helt? I så fall så har det nog krossats på nytt.
Eller så var det fortfarande krossat, bara att det blev ännu mer krossat nu.
Så förvirrad och så mycket frågar, Vad gör jag för fel? Varför kan inte allt vara så lätt för mig som det är för en del andra? Varför kan inte jag bara få vara lycklig igen?
Förstår inte hur man kan göra så här mot en person man en gång i tiden har varit kär i/tyckt om så mycket.. Är nog i ett sådant chockläge just nu.

Torsdag

Sängliggandes, illamående x 1000, får knappt i mig nått att äta förens jag mår äckligt dåligt igen, hatar att vara sjuk !! Har inte tid med det för den delen heller, måste jobba, och nu när jag inte kan jobba får jag sån jävla press på mig så det är helt sjukt. Har så mycket stress och orolighet inom mig också, har absolut inte tid för nått av det.. Man gör så gott man kan men man känner att man aldrig räcker till ändå, jag kan bara vara mig själv.
Får väl bli massa pluggande nu då, eller iofs så har jag bara 1 uppgift kvar och ett prov, men provet kan jag nog göra under jag har min Apu.

Känns som att hjärtat har krossats på nytt, det ska inte vara så!

17 mars 2010

Onsdag

Igår var en underbar dag, en heeelt underbar dag ! Natten var den bästa på länge och på morgonen fick jag äntligen känna att du låg bredvid mig, efterlängtat och jag vill ha fler av dessa dagar och nätter, massor !
Tokigt kär, fjärilarna i magen försvinner aldrig.

16 mars 2010

Tisdag

Hellu.
Kom hem från Budapest igår morse, satans trött va !
Gick upp 03:00 i budapest, o hemma i sverige vid 08:30 tror jag.
Helgen har varit galen, man har bara spenderat sina pengar på alkohol och mat. Gick nog i spritaffärerna 5 gånger om dagen, men som sagt, en galen helg med klassen!

Snart ska jag ner och städa hos mormor, sen ska jag iväg till Bum, och sen vidare till Landvetter. Bästa dagen på länge kan jag lova, ska mysa sönder!! (a)

10 mars 2010

Onsdag

Ge mig tisdag nu !! Brummar ner till Landvetter och hämtar hem en godsak, äääntligen säger jag bara, kommer bli såå mycket mys nu framöver ! :)

Va i skolan imorse, fick inte gjort nått, som vanligt, måste göra klart uppgifterna innan APUn börjar..
Sen blev det jobbet, gick sådär, finns ju bättre dagar...
Imon är de tyska som står på schemat, på eftermiddagen, sen jobb igen..
Packa imon med, Budapest på fredag morgon :)

9 mars 2010

Tisdag

Idag har man varit hemma hela dagen, varit rätt skönt att bara ha tagit det lugnt.
Imon blir det väl skolan, samhällskunskap och sen blir det att jobba till 21:00.
Fick bra nyheter nu ikväll, en sötnos kommer hem från Thailand om en vecka, på tisdag alltså, längtar såååå mycket!
Men nu ska jag kolla på tv, vill bli frisk också ! snyfft...

8 mars 2010

Måndag kväll

Fyfaan, känns som att jag vill gråta ut en hel jävla sjö (ovanligt)
Varför ska man känna att allt man gör är helt meningslöst, att man är helt meningslös..
Varför ska man känna att man har miljoner grejer i huvvet? varför ska man känna sig stressas 24/7 när man egentligen inte har något att vara uppstressad över? Och varför ska man känna att man vill gråta hela tiden ! Vad är det som är så jobbigt? Inte ens jag själv vet, det är väl kanske det som är jobbigt, ingen aning :S
Som jag säger, ibland vill man bara gå och gräva ner sig när man känner för de.

Måndag

Tjoohoo, solen skiner och vädret är bara underbart här nu ! Rätt mycket varmare och bort med snön så skulle allt verkligen vara bra.
Längtar sååå sjukt mycket till sommaren nu, stranden, sola, bada, festa, grillparty, midsommar, wheels, och dig ! Massa massa mer också så klart, men helst av allt så får sommaren ´bara komma nu så är jag nöjd :)

Har duschat o fixat mig lite snabbt, väntar på att vi ska åka ner till stan så jag får växla in mina pengar, FÖR JAG ÅKER JU FAKTISKT TILL BUDAPEST PÅ FREDAG !! Tjoohooo, party like a rockstar !
Ska vara på flygplatsen med klassen kl 07:00, 11:00 är vi typ i Budapest, bara chilla runt och sen party på kvällen. Lördag ska vi på spa, hur nice som helst, sen på kvällen blir de väl party? Ohja, då ska klassen ut och göra Budapest osäkert ;)
Söndag blir de väl chilldag, shoppa och sånt, sen är ju frågan om man ska gå påt igen, man ska ju trottsallt inte somna på söndagen, eftersom vi ska med en buss 05:00 till flygplatsen, så ingen idé att sova då.
Kommer bli en helnice helg kan ja lova ! :)

7 mars 2010

Söndag

Jäääävla surfittor rent ut sagt det finns i denna världen ! Helt seriöst, det är väl inte konstigt att man blir på dåligt humör ibland med alla dessa människor :P
Aja, what ever.
Helgen var helt okej, i fredags var det alltså pubkväll med CS, vi spela laserdome, hade 3 kamp o söp jävel. Naee de blev rätt lugnt för min del ändå :)Sen vidare till Brännan och Harrys, åkte hem runt 1 tiden.

Igår blev de nyktert, åkte ut till Carro och sen vidare till Dalle o lämnade några, sen hem o ner i sängen, så skönt !

Idag blev de bara jobb från 15:00-18:00, gick inte bra..
Sitter här o skriver med den sötaste som finns på hela denna jorden, kom hem, hjärtat! :(

5 mars 2010

Fredag

Åååh gud hjälp mig, den där tabasco shoten va verkligen pricken över i:et igår, fyfan, de känns idag ! Skulle ta de lugnt, men när man får gratis shots och gratis drinkar så fungerar inte de så bra, iaf inte på mig... Fiiiifan säger ja bara!
Snart kommer SötNina o klipper mig, hade totalt glömt bort de, menmen, måste komma på hur ja vill göra med mitt hår med, hmm..
Ikväll är de fest med CS, just nu är ja inte sååå pigg, efter klippningen blir de mat, och bara ligga på soffan o äta onyttigt (y)
Sen taggar vi fest igen, ska nog lyckas bli på hugget ikväll med !
Puss påre

4 mars 2010

Torsdag

Va uppe med tuppen idag eftersom ja fick sms av en söt filur från Thailand, så mys :)
Mindre roliga nyheter sen, tycker så synd om dig ! (L)
Nu ska ja hoppa in i duschen och sen ner o äta hos mormor, ikväll blir de jobb till 21:00.
Imon kommer Ninamys o klipper mig o mami sen är det fredagspub med CS, taggad ! ;)

3 mars 2010

Onsdag kväll

Jaha, min dag har ju alltså inte vart helt strålande !
Men vi iaf hem min väggtext idag som ja nu efter jobbet har satt upp, och det blev kanon bra !

Onsdag

Jävla äckeladag kan jag ju börja med o säga, arg, lesdsen och bara förvirrad !
Varför ?! Vill att du ska komma hem, nu, i alla fall om 2 veckor. Men nu får ja vänta 4 veckor, och jag kommer aldrig klara detta, vill bara gräva ner mig o komma upp när du har kommit hem :(
Saknar dig nått så otroligt, känns som att hjärtat bara slits i flera miljoner bitar...

2 mars 2010

Tisdag

Jahopp, känns som måndag, håller på o skriver det hela tiden tills jag kommer på mig själv att det är tisdag.
Vaknade av att en filur från Thailand skrev God morgon, alltid lika mysigt :)
Upp o hoppa och iväg till tandläkaren för att borra och laga lite, så nu sitter jag är med bedövning i hela ansiktet ! Har inte ätit något än och är förbannat hungrig, kan inte äta fören de har försvunnit :(
Ikväll blir det jobb igen, så tråkigt nu när det går dåligt, känns helt meningslöst o gå dit. Menmen, lite pengar iaf, alltid något!
På fredag är det fredagspub med CS (Citysälj), kommer nog bli nice, gratis alkohol och sen ska vi till en lokal denna gången, tror de kommer bli kanon! :)

Babybabybaby