15 aug. 2010

19 år

Jaha då va snart denna 19års-dagen slut, dagen har varit bra!
Igår blev det förfest hos mig och därefter blev det utgång.
Förfesten blev till slut som andra världskriget, längesen jag va såå besviken och arg! Ledsen över att det blev så här mellan dig och mig, vi hade himla roligt ihop med mkt skratt.. Menmen ibland måste man säga ifrån också, inget mer med det.
Kvällen slutade bra till slut iaf, det blev utgång och hela tonic sjöng för mig ungefär ^^

Imon är det en ny arbetsvecka som gäller, fast denna vecka med sovmorgon och de tackar aldrig jag nej till :) 11:30-20:15 hela veckan.

Hoppas du förlåter mig, behöver dig vid min sida

6 aug. 2010

Fredag

Jag är en stor idiot och helt dum i huvudet. Det är nu jag har insett att jag har förlorat den jag tycker om så fruktansvärt mycket, igen.. Och allt va mitt fel denna gången, och jag ångrar mig nått så fruktansvärt ! Kan tyvärr inte göra mer än att försöka ställa allt till rätta igen och fortsätta kämpa och bevisa vem det är som har fångat mitt hjärta. Att få reda på att du hade tänkt att säga till mig att du va redo, det va riktigt hårt ! För det är det jag alltid har varit redo för men har väntat på dig, och det är det enda jag vill ! Hoppas du ger dig tid att bara fundera och inte bara lägger ner det.

5 aug. 2010

Ogilla!

Jag måste bara få det ur mig, jag HATAR killar med så äckligt bra självförtroende, som verkligen tror att dom kan få allt o alla. Vill bara spy på dom !