21 juli 2010

Onsdag

Cykeln har blivit mitt träningsredskap, har alltid velat gå ut o gå eller springa, men har aldrig funnits någon ork till det. Men nu måste jag ju eftersom jag måste ta mig till jobbet, och det känns riktigt skönt att få hålla igång lite faktiskt!
Allt går bra på utbildningen också, mycket info som sagt. Men det ska nog gå bra i slutändan, man längtar ju inte till helgen iaf. JobbJobbJobb!

Mitt hjärta, önskar du vore hos mig varje dag!

19 juli 2010

Måndag

Fick jobbet på Transcom :) Så idag började utbildningen för att sitta i kundtjänsten, 2 veckor håller utbildningen på nu framöver. Plus att jag jobbar på Scandic nu 2 helger framöver, så kommer inte vara ledig nu på 2 veckor.. Den är lite sur, men de är smällar man får ta ibland. Man får helt enkelt tycka att man är jäkligt duktig och att man får pengar :) Blir då tyvärr ingen utomlandsresa i år :/
Va även o sa upp mig på Citysälj direkt efter jobbet, inget mer jobb på kvällarna nu!

Jag har sån tur att jag känner världens sötaste kille :)

13 juli 2010

Tisdag

Första "riktiga" jobbdagen på Scandic idag, ska ju bara vara där 9 dagar sammanlagt, så de är ganska skönt faktiskt. Men det gick bra, förutom att jag nog har haft världens sämsta dag. Först när jag skulle cykla till jobbet, ne då fanns de ingen luft i däcket fram, så fick springa upp till mormor o Göte snabbt så ja fick åka ner med Göte till jobbet ist. Väl där så va de ju så jävla varmt så ja trodde ja skulle smälta bort, denna tropiska värmen får gärna försvinna så den normala sommarvärmen kan komma! Hade ett missat samtal när ja sluta, så ringde upp. Då va det en kille från Transcom som hade ringt. Han frågade om jag va intresserad av att jobba för Tele2 (tror ja de va) och sitta i kundtjänsten. Och självklart sa jag Ja eftersom det är fast jobb med fast lön! Så imon 14:30 ska jag på arbetsintervju, håll tummarna för mig för gudskull! Sen när jag väl kom hem så skulle ja ha mormor o Göte's bil, men den är ju helt cp med starten..... Väl på jobbet gick det åt helvete, blev utskälld av en kille som sa att han skulle anmäla mig till Nix, eftersom han hade nixregistret. Och sen gick allt bara skit. Skit dag rent ut sagt! Kan inte jag få lite tur någon jäkla gång :(
Nä, nu ska ja gosa ner mig under täcket och kolla på en film eller på tv. Natti!

6 juli 2010

Tisdag

Tiden..
Man är ung och man vet att man kommer att få uppleva så mycket i sitt liv framöver. Kärlek, barn, giftemål,hus, resa, allt! Men ändå så har man så brottom med allt, många som förlovar sig i min ålder, får barn i min ålder och Visst, det hade varit jätte skoj, jag längtar själv till det. En dag så är det min tur också, det kommer komma en tid då även jag är lycklig och har allt som jag vill ha. Men tänk då om livet skulle ta slut en dag, helt plötsligt. Då har man ju inte fått uppleva allt detta, det man vill uppleva och vara med om! Jag själv känner lite panik över det, gör nästa lite ont av att tänka på det..
Alla säger att den rätta kommer att komma en vacker dag, men hur vet man att det är den rätta? Jag har en känsla av att jag har hittat den rätta och att det är den personen som jag vill leva med, men hur vet jag? Är det för att jag är glad när jag är i hans närhet, för att jag älskar att höra hans hjärtslag, för att jag älskar hans leende, för att jag älskar att få ligga i hans famn, för att jag älskar när han håller om mig, för att jag älskar när jag känner mig trygg med honom i min närhet? Finns massa mer, men är det detta? Jag tror faktiskt det, och jag har fortfarande inte slutat att kämpa för denna kille, när det nu har gått 1 år och 7 månader! Helt otroligt, men vad gör man inte för kärleken, en dag så..

Såg precis på Dear John, påminde mig mycket. Handlar om en John som är med i militären, U.S Army. När han är hemma på permision så träffar han sin största kärlek. Men tyvärr så ska han tillbaka och dom kommer inte att ses på länge, dom skriver brev till varandra hela tiden och lovar varann att dom ska hålla ihop och ses nästa gång han kommer tillbaka, vilket dom också gör. Efter ett antal år kommer han tillbaka och är klar, då har dom inte pratat med varandra på länge. Och träffar på varann av ren slump och dom känner fortfarande att det finns något mellan dom, dom är fortfarande kära!
Tänk om allt kunde vara som i en film, va enkelt allt hade varit, känns det som.
Men dom slutade aldrig att kämpa, och det har jag tydligen inte gjort heller så..

5 juli 2010

Måndag

Fan va dum jag är, dumdumdum! Men det är inte lätt men jag försöker verkligen och jag tror aldrig att jag kommer sluta kämpa för denna personen. Hoppas det löser sig med tiden, som du sa. Mitt hjärta är hos dig!

Sitter på jobbet just nu och det går skit för alla ungefär, känner bara att det skulle vara härligt med en veckas semester. Men ändå så känner man att man måste kämpa för att man behöver pengarna..
Fick en bra idé från Sarah också, efter jobbet ska ja köpa chips med dipp, cola och hem o kolla film :)