25 maj 2010

Tisdag

Hello :)
Igår var jag och Ida i Göteborg för lite shopping, hade en underbart kul och mysig dag :D Får bara planera det lite bättre nästa gång, tänka på att vi behöver 2 timmar extra både på dit och hem vägen eftersom vi inte hittar rätt med en gång xD Fick köpt mig; bhx2, trosa, lösnaglar, usb-minne, örhängen, klänning, väska.

Sån här klänning, fast vit där uppe och blommig där nere, Gina Tricot 199:-

Denna väska blev det,ca. 375:-

23 maj 2010

Söndag

Oh hej !
En glad Andrea nu, fast helgen sprang iväg lite på tok för fort, men äh, hade ju en kanon bra helg i vilket fall som helst :)
Blev allt lite sugen på att flytta ner till Göteborg, skön stad! Bara få tummen ur och göra nått annat, få jobb där nere, träffa nya människor o allt! Fast iofs så vill jag ju bo tsm med någon jag känner och inte själv, kan bli lite tråkigt annars.

Imon blir det att åka till Götet igen, med Nina och kanske någon mer. Handla lite olika grejer :)
Bara 2 ½ dag kvar på praktiken med, skönt, har man det avklarat :)

Nu blir det sängen, tv tittande och sen sova, natti.

20 maj 2010

Torsdag

Ojoj, har inte uppdaterat på väldigt länge, men har verkligen inte haft någon lust alls med det.
Varit så nere, besviken o ledsen dom sista dagarna. Det värsta som finns är falska människor, och såna har jag umgåtts med ett väldigt bra tag nu. Jag förstår bara helt enkelt inte hur man kan vara så falsk, vad är meningen med det? Öppna käften o säg de du vill ha sagt ist! Så trött på detta så vill bara gå i ide, vill bara vara för mig själv o inte med någon annan. Hitta ni på roliga grejer o skit, men jag vill inte vara med!

Imon blir de praktiken o ja hoppas verkligen den går fort, för sen är det helg och Gbg som gäller. Hoppas på en skön helg, nykter o bra !

8 maj 2010

Lördag

Goddagen !

Kom precis hem från praktiken, dagen gick fort idag o de gillar vi ! Ikväll är ja sugen på alkohol, men får väl se hur det blir med det där..
Nästa helg får ja besök från Ljungby, kommer blir kul och mys ! :)